Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta

Uusi uskonto

Yhteiskunta kun nyt näköjään rahoittaa eri uskontojen harjoittamista, niin päätin tehdä oman uskonnon ja laitan valtion, eli teidät hyvät veronmaksajat maksamaan siitä, koska olette äänestänyt kerran tuonne päätöksiä tekemään noita jeesuksen palvojia ym muita satuilijoita.

 

Aloitan "raamatun" kirjoittamisen nyt ja nimeän sen vaikka hmmm öö no niin, eli sen nimi on nyt sitten perseenreikä.

Lahkolaiset voi sitten aina kattella perseenreiästä, että miten millonkin kuuluu toimia.

Perseenreiän ensimmäinen sääntö on, että älä satuta ketään, äläkä ole ahne. Kadehtia saat vaikka kuin vitusti, kun omapahan on häpees, jos et osaa nauttia toisen onnesta.

Toinen sääntö on, että et saa luoda tyhjästä rahaa ja repiä siitä korkoa, mikäli et ole valtio, joka käyttää tuoton yhteiskunnan hyvinvointiin.

Eli toisin sanoen kaikki pankkilainat kielletään sit tästäpäivästä lähtien ja kaikki pankit antavat kaiken velkansa anteeksi ja keskittyy jatkossa vaan siihen tilien pyörittelyyn ja rahan varastoimiseen, tai sitten lainaa vain sen verran rahaa, paljonko holvista löytyy.

Ja lainaa haetaan jatkossa valtionpankista, mut sitä ennen täytyy tietty erota kyl eurosta, koska eu kieltää noi omat keskuspankit, kun ne ei pysty muuten ryöstää jäsenmaitaan, jos ne tulee omillaan toimeen. Mut se on hei uskonto ja eu käskee antaan uskonnonvapauden, niin minkäs teet.

Lisäksi kaikenlainen virtuaalipelleily, kuten nämä johdannaiset loppuu sit just tykkänään.

Lisäksi kaikkien valtioiden tulee vetää kaikki sotakalustonsa omien rajojensa sisäpuolelle, eli usassa voipi tulla vähän ahdasta, mut se on niitten ongelma.

Jokainen ihminen tulee kohdella ihmisenä, mutta mikäli on kyse esim. maahantunkeutumispolitiikasta, niin siitä puhumista ei saa sekoittaa rasismiin ja tämän säännön rikkomuksesta määrätään päiväksi kuuntelemaan jesse kaikurantaa takaperin hississä. Muuan opetusministeriä tuskin nähdään tämän johdosta ihan hetkeen.

Perseenreiässä lukee myös, että jokaisen ruokakaupan tulee maksaa veronsa kokonaisuudessaan siihen kuntaan missä sijaitsee eli sinne mistä se raha alunperin tuleekin.

Perseenreikä kun takaa kaikille hyvinvoinnin, niin se ei voi sallia liian keskittyneitä markkinoita, koska ne tuhoaa maan talouden ja hyvinvoinnin.

Verosuunnittelu estyy siinä samalla, kun joudutaan eroon siitä eusta, joten itsenäisenä valtiona täältä ei lähe markkaakaan ennen kun siitä on maksettu verot sinne mistä se raha on tullutkin.

Pankit ja sijoittajat joutuu maksaan myöskin Suomen valtiolle takautuvasti eu aikana maksetut korot valtionveloista, eli noin 70 miljardia, joten valtion velka putoo 30 miljardiin.

Ja aina kun Suomella on välieräpeli, tai finaali, niin seuraava päivä on lakisääteinen vapaa.

Kaikkie työturvakortit ym paska on jatkossa vapaaehtoista. Yrittäjä on oikeutettu esittämään työntekijöilleen työturvallisuusohjeet.

Perseenreikä ei puhu mitään mistään jumalista, eikä muistakaan taruhahmoista, koska perseenreiän mielestä, ei ole kauheen järkevää, että päätöksiä tehdään aku ankkojen mukaan.

Elikkäs näin. Huomenna printtaan perseenreiän ja meen sen kanssa valtion konttoriin ja alan vaatia oikeuksiani.

Pistän perseenreiän jakoon kaikille sossuluukuille, mihin sitten voi kukin uskovainen mennä oman kylän sossutoimistosta vaatiin omia oikeuksiaan. 

Ai niin kaikille muuten tulee sit prosentin perseenreiällisvero ja se laitetaan heti voimaan ja siitä pitee itse hakea vapautus, jotta siitä pääse eroon mikäli haluaa.

Ei muuta kun perseenreiät jakoon ja hyvää kesää.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Opinions are like assholes. Everyone got one and think everyone elses stinks.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa